Синютка: “Російська агентура сьогодні активно працює на теренах Західної України”

Середа, 29 березня 2017, 17:53
Правоохоронці Львівщини дали можливість проявити себе організаторам провокацій.
Синютка: “Російська агентура сьогодні активно працює на теренах Західної України”

29 березня відбувся брифінг щодо провокацій міжнаціонального характеру на Львівщині, за участі голови Львівської ОДА Олега Синютки, керівника обласного управління Нацполіції Валерія Середи та управління СБУ Віктора Андрейчука. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

За словами Віктора Андрейчука, спільні відпрацьовані дії правоохоронців Львівщини дозволили спрогнозувати дії провокаторів, які намагаються дестабілізувати ситуацію в країні.

“Ми чудово розуміємо, що за цими подіями стоять російські спецслужби. Більше того, вбачається паралель між подіями, коли вночі був здійснений постріл у бік Польського консульства у Луцьку, одночасно була спроба організувати пропагандистську подію на Львівщині”, - зауважив керівник обласного управління Служби безпеки.

Посадовець також запевнив, що правоохоронці працюють на випередження і не дозволять країні-агресору розгортати свою діяльність на Львівщині.

Як розповів Валерій Середа, правоохоронці вже знають, хто організував подію, до якої не причетний жоден поляк:

“У провокаторів завдання було зробити гарну картинку для ЗМІ, особливо російських та польських, для розпалювання міжнаціональної ворожнечі”, - додав керівник Нацполіції у Львівській області.

У свою чергу, очільник Львівської ОДА Олег Синютка попросив мешканців Львівщини бути свідомими, не брати участь у проплачених акціях, які можуть нанести шкоду Україні та її громадянам.

“Щоб суспільство не сумнівалось в тому, на скільки провокативно діє агресор на території нашої крани, правоохоронці та спецслужби дали можливість проявити себе організаторам акцій. Ви будете, насправді, здивовані, бо ті матеріали, які потрапили до правоохоронних органів, «говорять» про те, що російська агентура сьогодні активно працює на теренах Західної України”, - резюмував Олег Синютка.

Нагадаємо, сьогодні відбулась провокативна акція на трасі Львів — Рава-Руська, у якій взяли участь наркомани та неповнолітні.

comments powered by HyperComments