Українсько-турецьке деревообробне підприємство запрацювало на Львівщині

Середа, 29 березня 2017, 11:09
Продукцію підприємства збираються експортувати до Польщі, Італії, Чехії, Словаччини, Румунії.
Українсько-турецьке деревообробне підприємство запрацювало на Львівщині

28 березня відбулось урочисте відкриття підприємства "Вудкрафт Трейдінг" у Бориславі. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Спільне українсько-турецьке виробництво оглянув перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський, який зазначив що деревообробне підприємство включається у позитивну динаміку розвитку промисловості Львівщини, де минулоріч відкрили більше п’ятдесяти підприємств та створили 12 тисяч робочих місць.

За словами керівника “Вудкрафту”  Тараса Колесника, тут працює 16 працівників зі зарплатою в межах 4 тисяч, згодом і штат (до 35 працівників у цеху, ще 5 — на пилозаточному обладнання), і заробітну плату збираються підвищити.

Окрім цього, на підприємстві задіюють високотехнологічне деревообробне обладнання із повністю автоматизованим процесом виробництва, що дозволяє переробити 100 м³ сировини за зміну.

Також планують реконструювати іншу будівлю та відкрити сушильне виробництво і придбати лінію із виготовлення паливних брикетів, що дозволить максимально використовувати відходи виробництва.

Раніше "Справжня Варта" показувала, як виглядає нова лісопильня в Рава-Руській.

comments powered by HyperComments