Гімнастка з Львівщини у складі збірної України привезла нагороду із Франції

Вівторок, 28 березня 2017, 17:59
Українські грації вибороли призове місце на представницьких міжнародних змаганнях.
Гімнастка з Львівщини у складі збірної України привезла нагороду із Франції

Нещодавно у Франції добігли до завершення міжнародні представницькі змагання із  художньої гімнастики Гран-Прі, у яких брала участь львів’янка Анастасія Возняк. Про це повідомляє “Справжня Варта”.

За результатами турніру, Національна збірна команда України із художньої гімнастики отримала дві “бронзи”: у групових вправах (багатоборство) та у фіналі з двома скакалками і трьома м’ячами.

Срібну медаль Україні в індивідуальному виступі принесла Вікторія Мазур, яка стала другою у вправах з м'ячем.

У підсумку, Україна опинилася на третьому місці в рейтингу, поступившись лише Італії (І місце) та Азербайджану (ІІ місце).

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав українських спортсменок та тренерський склад збірної з чудовими здобутками і побажав подальших успіхів та перемог на міжнародній арені.

Довідка:
Анастасія Возняк — спортсменка зі Львова, художня гімнастка. Із 2014 року розпочала міжнародну кар’єру Чемпіонатом світу із художньої гімнастики. На Європейських іграх-2015 в Баку виборола “срібло” у групових вправах зі стрічками та “бронзу” у групових вправах з булавами та обручами. Учасниця літніх Олімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро, де посіла 7 місце у груповому багатоборстві.

Нагадаємо, нещодавно у Львові відбувся Міжнародний турнір з художньої гімнастики.

comments powered by HyperComments