Неповнолітній у Львові намагався викрасти автомобіль

Понеділок, 27 березня 2017, 13:18
За два дні таких невдалих спроб було дві.
Неповнолітній у Львові намагався викрасти автомобіль

Нещодавно до львівських патрульних надійшла інформація, що припаркований біля дому власника автомобіль було викрадено. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу Патрульної поліції Львова.

Автомобіль, який викрали з вулиці Мазепи, передали в орієнтування і впродовж того ж дня знайшли на вулиці Плуговій, неподалік від помешкання власника.

Власник “Ауді” повідомив, що автомобіль впродовж двох днів намагались викрасти двічі. А поки патрульні разом із чоловіком шукали вільні місця на стоянці неподалік, машину мало не викрали знову.

Спостережливою виявилась дружина власника, яка оперативно зателефонувала і повідомила, що біля автівки знаходиться невідомий хлопець і намагається розблокувати “Ауді”.

Працівники патрульної поліції затримали зловмисника, яким виявився 14-річний хлопець із брелком від ключів вказаного автомобіля. Свої дії юнак пояснити не зміг, тож його разом із батьками забрали у відділок.

Але затриманий надав інформацію про знайдені під лавкою на зупинці громадського транспорту номерні знаки на іноземній реєстрації та акумулятор.

comments powered by HyperComments