Синютка взяв участь у круглому столі на тему транскордонної співпраці та боротьби з тероризмом

П'ятниця, 24 березня 2017, 15:29
За словами посадовця, захід став кроком до прийняття стандартів ЄС в Україні.
Синютка взяв участь у круглому столі на тему транскордонної співпраці та боротьби з тероризмом

24 березня відбувся регіональний круглий стіл «Транскордонна співпраця: проблеми та шляхи її вирішення» за участю керівництва області, військовими та міжнародними експертами. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

На заході йшлося, зокрема, про транскордонне співробітництво, боротьбу з тероризмом і нацбезпекою на держкордоні.

До дискусії долучився голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка,  заступник Генерального прокурора України – Головний військовий прокурор Анатолій Матіос,  заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк.

Як вважає очільник ЛОДА, прикордонні області є “точками з’єднання” інтегрованої Європи, а міжнародна конференція покликана синхронізувати законодавство України та Європейського Союзу. Допомагати в цьому можуть спільні напрацювання - електронні сервіси та нормативні документи.

У підсумку, Олег Синютка наголосив, що державний кордон, який належно функціонує, є однією із головних умов транскордонного співробітництва.

Нагадаємо, у Балаклії (Харківська область), вибухнув військовий склад боєприпасів. Посадовці називають це диверсійним актом і підсилюють захист кордонів.

comments powered by HyperComments