У Львові з’явиться новий сквер

П'ятниця, 24 березня 2017, 13:24
Таким чином задовольнять суспільні потреби мешканців вул. Богуна.
У Львові з’явиться новий сквер

Днями, на сесії Львівської міської ради було прийнято ухвалу про розривання договору оренди між міськрадою та ТзОВ “Єврольвів”, яке збиралось здійснити забудову на вул. Богуна, 11. Компанія отримає іншу земельну ділянку, а на попередньому місці зроблять сквер. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

Нагадаємо, у січні 2010 року місто надало в оренду на 10 років ТзОВ “Єврольвів” ділянку на вул. Богуна, 11, де мали звести житловий будинок із вбудованими  торгово-офісними приміщеннями. Місцеві мешканці виявили спротив незаконній, на їхню думку, забудові та звернулися до судів різних інстанцій.

Врешті, ТзОВ «Єврольвів» звернулося у Львівську міську раду з проханням вилучити для суспільних потреб вказану ділянку. Натомість, місто надасть їм відповідну територію на вул. Під Голоском.

Відтак, компанія зобов’язується скасувати право власності на зруйнований торгівельний кіоск, припинити будівельні роботи в межах ділянки на вул. І.Богуна,11, зарити котлован, здійснити благоустрій на вказаній ділянці та повернути місту цю земельну ділянку у стані, не гіршому в порівнянні з тим, у якому надавалася в оренду. 

Окрім цього, у власність громади безоплатно перейдуть нежитлові приміщення на першому поверсі новобудови для створення ЦНАПу.

comments powered by HyperComments