У Львові відбудеться Весняний Діловий Форум

Середа, 22 березня 2017, 23:28
27 квітня на Арені Львів відбудеться зустріч представників бізнесу, влади, інвесторів та фінансистів. На події також буде присутній директор ЄБРР в Україні Шевкі Оджунер.
У Львові відбудеться Весняний Діловий Форум

Метою заходу є принцип побудови бізнес стратегій, розробка дієвих способів відкриття нових ринків для українських бізнесменів в теперішніх складних умовах, повідомляє прес-служба ЛМР.

Учасники форуму зможуть отримати консультації провідних фахівців в чотирьох тематичних панелях, які допоможуть власникам та керівникам бізнесу знайти різні напрями та перспективи розвитку в 2017-2020 роках. Також консультації будуть надані  з питань роботи різних векторів розвитку сфер економіки, людського капіталу, фінансового сектору а прикладі успішно втілених проектів в Україні.

Згідно слів організатора форуму, Володимира Глащенкова, взяти участь мають намір міські голови та голови облдержадміністрацій 6 обласних центрів Західної України, а також директор ЄБРР в Україні, Шевкі Оджунер.

"Участь директора найбільшої інвесторської інституції Україні свідчить про високий рівень Форуму, а також про важливість регіону", - заявляє пан Володимир

Цього року подія триватиме 2 дні, 28 квітня відбудеться бізнес-сніданок на літній терасі готелю Citadell Inn за участю Спілки Українських Підприємців.

Того ж дня відбудеться прес-конференція з нагоди відкриття Форуму в малій сесійній залі Ратуші.

comments powered by HyperComments