На Львівщині викрили зловмисників, які підробляли документи і обкрадали банки

Середа, 22 березня 2017, 12:13
Правоохоронці нарахували 50 злочинів, скоєних групою осіб.
На Львівщині викрили зловмисників, які підробляли документи і обкрадали банки

Нещодавно працівники правоохоронних органів Львівщини викрили групу крадіїв, які ошукували банки, використовуючи викрадені та підроблені документи. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ГУ НП у Львівській області.

Зловмисники системно розкрадали кредитні кошти банків, виготовляючи фіктивні паспорти, документи про доходи, пенсійні посвідчення, часто викрадаючи оригінали і заміняючи в них фото. Для такої діяльності правопорушники мали спеціальне обладнання та печатки.

Загальну суму збитків правоохоронці оцінюють у 300 000 гривень. Поліцейські провели низку санкціонованих обшуків, у ході яких вилучили речові докази — фальшиві документи та придбану у незаконний кредит техніку.

За фактами шахрайства (ч.4 ст.190), викрадення  привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження (ч.3 ст. 357), підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів (ч.4. ст. 358 ККУ) зловмисників повідомлено про підозру в скоєнні злочинів.

Максимальне покарання, передбачене цими статтями, - позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Один зі зловмисників перебуває під вартою, іншим обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

comments powered by HyperComments