До Львова на Будівельний форум прибули 120 фірм із України та зарубіжжя

Середа, 22 березня 2017, 10:28
Захід триватиме чотири дні.
До Львова на Будівельний форум прибули 120 фірм із України та зарубіжжя

21 березня, у львівському виставковому центрі "Південний-ЕКСПО" розпочався  Весняний будівельний форум, який вважають найбільшою галузевою подією Західної України. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Відвідати захід вирішили представники 120 виробничих та торгових фірм із різних областей України, Польщі та Італії.

Як наголосив керівник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис, облдержадміністрація має стратегію із розвитку промислового будівництва на Львівщині, і дуже тішить, що компанії це бачать, співпрацюють або планують розширювати свою діяльність в області.

У рамках форуму відбудеться одразу три події, які триватимуть чотири дні: XXXV Міжнародна виставка "БудЕКСПО-весна — 2017", XII Спеціалізована виставка "Вікна. Двері. Дах" та ІІ Спеціальна експозиція "Ярмарок новобудов".

На думку організаторів, захід стане професійною платформою для представників будівельної галузі України та світу, де фахівці зможуть обмінятися досвідом, оглянути дизайнерські ідеї та сучасні архітектурні рішення, зокрема, асортимент новобудов Львівщини, енергозберігальні технології тощо.

comments powered by HyperComments