Депутати Садового проігнорували дороги Львівської області

Олег Довганик  |  Вівторок, 21 березня 2017, 15:12
Львівська обласна рада прийняла Програму дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов"язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням доріг на 2017 рік"
Депутати Садового проігнорували дороги Львівської області

Депутати Львівської обласної ради прийняли рішення "Про затвердження Програми дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов"язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням доріг на 2017 рік". 

За таке рішення проголосували 56 депутатів обласної ради. 

Водночас депутати від фракції "Самопоміч" під час розгляду цього питання не перебували у сесійному залі обласної ради. Відтак, фракція "Самопоміч" не дала жодного голосу за це рішення. 

Нагадаємо, що у місті тривають виключно ямкові роботи з впорядкування доріг та хідників.

Комунальники вирізають уражені ділянки верхнього шару дороги та асфальтують ці ділянки на вул. Широкій, вул. Сяйво, вул. Виговського, вул. Левандівській. Також відремонтували дорогу на Білогорщу, – повідомляє прес-служба ЛМР.

Нагадаємо також, що на квітень заплановано завершення будівництва нового асфальтного заводу у Львівській області. Проект реалізовує азербайджанська компанія «Alov»,

Нещодавно під час зустрічі з головою Львівської ОДА Олегом Синюткою, інвестор зазначив, що новий завод матиме найсучасніше обладнання і техніку для виготовлення та укладання асфальту. Представник азербайджанської компанії також запевнив, що будівництво потужностей заводу на території Миколаївського комбінату будівельних матеріалів незабаром буде завершено. Потужність заводу – близько 160 тонн асфальту за годину. На його будівництво залучено близько 10 мільйонів євро.

 

comments powered by HyperComments