На розвиток культури Львівщини виділили 12 млн грн

Олег Довганик  |  Вівторок, 21 березня 2017, 14:05
При реалізації заходів програми оплата всіх послуг/товарів має здійснюватися через програму PROZORRO
На розвиток культури Львівщини виділили 12 млн грн

У вівторок, 21 березня, депутати Львівської обласної ради обговорили та затвердили Комплексну програму розвитку культури Львівщини на 2017 рік. 

За це рішення проголосувало 69 обласних обранців.

На цю  програму скерують 12 млн 300 тис грн. Вона включає 9 напрямів, з яких 3 - пролонговані та 6 – нових. 

 Як розповіла директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Христина Береговська, у програмі на популяризацію української культури та мови, історичної свідомості громадян в Україні та за кордоном передбачено 3,1 млн грн., підтримку народних домів - 2,6 млн грн, поповнення бібліотечних фондів та бібліотечних проектів - 1,2 млн грн, підтримку музеїв - 580 тис. грн, підтримку мистецьких шкіл -1 млн грн,  підтримку театрів - 700 тис. грн., підтримку мистецьких ініціатив - 1,2 млн грн., відзначення державних свят, пам’ятних дат, ювілеїв -  1,5 млн грн., підтримку видатних творчих особистостей  - 390 тис. грн. 

 В свою чергу голова бюджетної комісії Олег Домчак наголосив, що при реалізації заходів програми оплата всіх послуг/товарів має здійснюватися через програму PROZORRO, також необхідно прописати та деталізувати кожен із заходів, на які скеровуються бюджетні кошти.

comments powered by HyperComments