Як Садового знову упіймали на брехні

Олег Довганик  |  Понеділок, 20 березня 2017, 13:27
Мер Львова хоче закрити навчання у школах міста, посилаючись на неіснуючі рекомендації Держпродспоживслужби
Як Садового знову упіймали на брехні

Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області не рекомендувало Львівській міській раді закрити навчання у школах міста Львова через начебто критичну ситуацію із вивозом ТПВ на території міста.

Про це «Справжній варті» повідомили у відомстві.

«Станом на 20 березня Головне управління Деожпродспоживслужби у Львівській області не направляло будь-які листи чи розпорядження на адресу Львівської міської ради щодо припинення роботи закладів освіти міста Львова у зв’язку із ситуацією, яка склалась із вивозом сміття у місті Львові», - повідомили у відомстві.

Зазначимо, що сьогодні під час апаратної наради керуюча справами виконавчого комітету Львівської міської ради Марта Литвинюк повідомила про те, що станом на сьогодні на території міста Львова залишаються переповненими 413 контейнерів із сміттям.

Додамо, що Львівський міський голова Андрій Садовий у листі до голови обласної комісії з ТЕБ та НС Олега Синютки зазначає, що місто отримало висновки управління Держпродспоживслужби у Львівській області щодо «невідкладного вжиття заходів із забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення міста Львова».

«Також управління Держпродспоживслужби у місті Львові рекомендує вирішити питання про припинення навчального процесу у навчально-виховних закладах до вирішення питання вивезення ТПВ з території міста Львова», - йдеться у листі, який підписаний мером Львова Андрієм Садовим.

comments powered by HyperComments