На Львівщині відбудеться творча зустріч із відомою поетесою

Понеділок, 20 березня 2017, 13:23
У садибі Антоничів поговорять про поезію та образ жінки.
На Львівщині відбудеться творча зустріч із відомою поетесою

21 березня, у с. Бортятин Мостиського району, у Музеї-садибі родини Антоничів (філія Львівського музею історії релігії), відбудеться зустріч із відомою українською поетесою Марією Людкевич. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Як зазначили у департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації, поетеса представить увазі відвідувачів свої останні доробки. Усі охочі зможуть поговорити про різні сторони жіночої особистості, зокрема, про образ жінки у творчому доробку Марії Людкевич.

За словами директора Департаменту Христини Береговської, зустріч пройде під епіграфом із поезії Марії Людкевич - «Я дарую тобі ці вірші, як вишневі півонії…».

До розмови про визначне місце жінки у суспільному, політичному житті, а також у літературі, долучасться філологи шкіл Мостищини. Також педагоги декламуватимуть вірші поетеси.

Довідка:
За плечима Марії Людкевич досвід вчителювання у молодших класах, журналістська діяльність у газеті “Молода Галичина”, редакторство у львівській газеті “Галицьке юнацтво”. Із 1987 року — обіймає посаду керівника літературної студії “Джерельце” при Львівській обласній бібліотеці для дітей.

comments powered by HyperComments