Наслідки багастраждального трамваю на Сихів

Середа, 15 березня 2017, 21:54
Через розвантаження 3 і 5 маршрутів в зв'язку з утворенням нового сихівського маршруту, люди не можуть дістатись додому та на роботу.
Наслідки багастраждального трамваю на Сихів

Розпіарений проект Сихівського трамваю приносить більше неприємностей, чим користі. І без того завантажені 3 і 5 маршрути останні 2 дні фактично не курсують через поломки, що стали регулярними. Старі німецькі трамваї не витримують навантажень і ламаються просто під час курсування.

Вчора, 14 березня, близько 18 години вечора на кінцеву зупинку (вул. Княгині Ольги) прибули два трамваї в аварійному стані, а затримка на маршруті тривала близько години(!).

Сьогодні, приблизно в той же час, курсування припинилось на півтори години через поломку трамваю на вул. Горбачевського. І це не прикре співпадіння, а закономірність: на жаль, подібні ситуації на цих маршрутах регулярні.

Тим не менш, "легендарний" Сихівський трамвай має в розпорядженні з 10 транспортних одиниць та більшу половину нових "Електронів", які курсують напівпорожніми.

А тепер багатостраждальний маршрут  триває лише до кінотеатру імені О.Довженка, а не до Санти-Барбари, як було заявлено спочатку: ця ділянка ще недобудована.

Отже, сумнівний "комфорт" містян полягає в катастрофічному стані двох надзвичайно завантажених трамвайних маршрутів? Відповіді на це питання поки що немає. 

comments powered by HyperComments