Лоукостер RYANAIR заходить до Львова зі сімома новими рейсами (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 15 березня 2017, 16:59
Літаком зі Львова до Європи за 20 євро - реально вже цьогоріч.
Лоукостер RYANAIR заходить до Львова зі сімома новими рейсами (ФОТО)

Сьогодні, 15 березня, провідна європейська авіакомпанія-лоукостер Ryanair повідомила про свої перші рейси з України, яка стала 34-ою країною для компанії.

Із запуском нових рейсів в Україні компанія Ryanair до кінця 2017 року очікує 4 нових маршрути у Києві (Ейндховен, Лондон Станстед, Манчестер, Стокгольм Скавста) та 7 нових маршрутів зі Львова, зокрема: Берлін (2 на тиждень), Будапешт (2 на тиждень), Ейндховен (2 на тиждень), Краків (3 на тиждень), Лондон (2 на тиждень), Мюнхен Меммінген (2 на тиждень) і Вроцлав (3 на тиждень). 

"Прихід Rayanair в Україну - це, без перебільшення, визначна подія для України. Переговори тривали не один рік, і я пишаюся тим, що саме нашій команді вдалося успішно їх провести. Сьогодні ми офіційно заявляємо - Ryanair в Україні! Переконаний, що Ryanair стане ще одним мостом, який інфраструктурно з'єднає Україну з Європою, а також стане хорошим сигналом для великих світових інвесторів", - зазначив присутній на прес-конференції у Львові Міністр Інфраструктури Володимир Омелян.

Очікується, що загальний пасажирський рух на рейсах компанії в аеропортах Києва і Львова складе 510 000 пасажирів. 

Цікаво знати:  авіакомпанія Ryanair виконує більше 1800 рейсів щоденно з 85 пунктів вильоту до більш ніж 200 пунктів призначення в 33 країнах. Щорічна кількість пасажирів авіакомпанії дорівнює 120 млн. Повітряний флот компанії складається з більш ніж 360 літаків Boeing 737. Очікується також поповнення флоту ще 300 літаками Boeing 737, що дозволить компанії Ryanair  зменшити тарифи та збільшити пасажирський рух до 200 млн. пасажирів до 2024 фінансового року. Команда Ryanair складається з 12 000 висококваліфікованих професіоналів у сфері авіації, що забезпечують найвищі показники безпеки і вчасне виконання рейсів протягом 31 року.

comments powered by HyperComments