Шевченківський район Львова лідирує за кількістю ДТП через вибоїни

Середа, 15 березня 2017, 14:32
Правоохоронці продовжують обстежувати дороги міста.
Шевченківський район Львова лідирує за кількістю ДТП через вибоїни

Нещодавно відділ безпеки дорожнього руху патрульної поліції міста провів обстеження доріг у Личаківському та Шевченківському районах. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу Патрульної поліції Львова.

За словами інспектора поліції Андрія Харчуна, у Шевченківському районі від початку року сталося найбільше дорожньо-транспортних пригод через вибоїни: 14 аварій. Ями на дорогах сягають від 7 до 15 сантиметрів.

“ Частину минулих вимог не виконали. Наприклад, не обрізали гілки, які захиляють вказівники. Не всюди виправили ситуацію з дорожніми знаками”, - додав Андрій Харчун.

У Шевченківського району Львова також є інші проблеми, схожі із Личаківським: вицвілі дорожні знаки, осілі люки та решітки дощеприймачів, що не відповідають вимогам.

За словами керівника профільного відділу патрульної поліції Романа Вахули, рекордна глибина ям у Личаківському районі — 12 сантиметрів, втім райадміністрація старається реагувати на зауваження і вимоги.

До кінця місяця патрульні планують обстежити інші райони міста та надіслати вимоги районних адміністраціям, виконання яких перевірять у встановлені терміни.

comments powered by HyperComments