У Львові під суд віддадуть директора сільськогосподарського підприємства

Середа, 15 березня 2017, 12:26
Чоловік організував злочинну схему, яка довела виробників продукції до банкрутства.
У Львові під суд віддадуть директора сільськогосподарського підприємства

Днями працівники правоохоронних органів скерували до суду обвинувальний акт щодо директора однієї з львівських компаній. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ГУ НП у Львівській області.

За даними поліції, зловмисник знайшов незаконний спосіб заволодіння соєю, у результаті запровадження якого виробники вказаної продукції банкрутували. Підприємство здійснювало закупівлю сою від сільськогосподарських підприємств із різних областей, але при цьому наміру розраховуватись за товари не збирались. Таким чином виробники опинялись у скрутному фінансовому становищі.

Правоохоронцям вдалось довести, що злочин дійсно існує, а зловмисники уже нажилися на псевдозакупівлі 460 тонн сої на загальну суму 4,5 мільйона гривень.

Також викрили і організатора злочинної схеми, яким виявився директор компанії зі Львова. Шахрая затримали у Кропивницькому і доставили у Львівську область для проведення слідчих дій.

За фактом шахрайства (ч.4 ст.190 ККУ) було відкрито кримінальне провадження. Зловмисника тримають під вартою, обвинувальний акт скерували до суду.

comments powered by HyperComments