Майстри кульової стрільби з Львівщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи

Середа, 15 березня 2017, 11:57
Збірна України привезла на Батьківщину 18 нагород.
Майстри кульової стрільби з Львівщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи

Із 6 до 12 березня у Маріборі (Словенія) проходив чемпіонат Європи зі стрільби кульової у вправах з пневматичної зброї, у якому взяли участь спортсмени з Львівщини у складі національної збірної України. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Найбільше золотих нагород здобув львів’янин Ігор Кізима (ЗСУ), студент Львівського училища фізичної культури: він п’ять разів посідав найвищу сходинку п’єдесталу. Відтак, спортсмен отримав “золото” за вправи з пневматичної зброї серед юніорів (гвинтівка, рухома мішень) — дві в особистому та три у командному заліку.

“Срібло” серед юніорок у особистому заліку зі стрільби з пневматичного пістолета отримала вихованка Львівського училища фізичної культури Поліна Конарєва (ЗСУ).

Спортсмен із Львівського училища фізичної культури Павло Коростильов (ЗСУ) став срібним призером чемпіонату Європи в командному заліку (пістолет) серед чоловіків.

У підсумку, українська національна команда отримала ІІ місце в загальнокомандному заліку та здобула 18 нагород, з яких 6 золотих, 10 срібних та 2 бронзові нагороди.

 

comments powered by HyperComments