На Львівщині готуються впровадити електронну медичну картку пацієнтки

Середа, 15 березня 2017, 09:54
Відповідні новації розроблять у межах субпроекту МОЗ України та Світового банку - "Онкопревенція та впровадження ефективних протипухлиних технологій".
На Львівщині готуються впровадити електронну медичну картку пацієнтки

Як повідомили у департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА, було здійснено закупівлю програмного продукту "Електронний реєстр жінок Львівської області", що передбачає створення електронної медичної  карти жінок-пацієнток області. Про це інформує “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

За словами  т.в.о. директора департаменту Ірини Микичак, для реалізації проекту буде придбана комп’ютерна техніка та серверне обладнання. 

Зокрема, за кошти обласної програми боротьби з онкологічними захворюваннями у Львівській області, для покриття усіх амбулаторій сімейної медицини комп’ютерною мережею, на забезпечення співфінансування субпроекту буде придбано додатково комп’ютерну техніку для амбулаторій області.

Слід зазначити, що субпроект здійснюється МОЗ України спільно зі світовим банком, з метою боротьби з неінфекційними захворюваннями, з акцентом на профілактику; поліпшення якості та ефективності медичної допомоги; оптимізації та реструктуризації лікарень і амбулаторних послуг вторинного рівня.

Проект реалізовується у 2015-2020 роках у 8-ми областях України: Волинській, Вінницькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Закарпатській, Полтавській, Рівненській та Львівській областях.

comments powered by HyperComments