Як львівські депутати прийняли невідоме звернення до Порошенка

Олег Довганик  |  Вівторок, 14 березня 2017, 18:37
Депутати Львівської міськради зібрались на позачергове засідання
Як львівські депутати прийняли невідоме звернення до Порошенка

Депутати Львівської міської ради сьогодні, 14 березня, о 17:00 зібрались на позачергове пленарне засідання, у порядок денний якого мер Львова вніс тільки одне питання – про ситуацію у країні у зв’язку із розгоном мирної блокади із окупованими територіями України.

Після виступів представників добровольчих батальйонів та представників від майже усіх фракцій мер Львова поставив на голосування проект рішення із цього питання, хоча остаточного документу так журналістам і не роздали. За проголосували 54 депутати.

Як пояснив згодом Садовий на брифінгу, депутати прийняли звернення лише за основу. За його словами, текст рішення ще буде напрацьовуватись редакційною комісією до кінця дня.

Проте Садовий запевнив, що це сьогодні підпише остаточний варіант рішення і прес-служба Львівської міської ради розішле його текст усім журналістам.

За словами Садового, у проголосований проект «за основу» будуть внесені ще редакційні правки.

Додамо, у залі «гуляло» кілька варіантів проекту рішення, а після виступів керівників та представників фракцій Садовий одразу поставив документ на голосування. Останнім виступала фракція «Самопоміч», тож за основу прийняли саме їх варіант рішення.

comments powered by HyperComments