Львівська ОДА починає закладати в обласних програмах кошти на проведення аналітичних досліджень

Вівторок, 14 березня 2017, 12:38
Таким чином влада співпрацює із недержавними організаціями.
Львівська ОДА починає закладати в обласних програмах кошти на проведення аналітичних досліджень

13 березня у Львові відбувся круглий стіл, організований ГО "Європейський діалог", за участі  неурядової організації та представників влади. До заходу долучився перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

У ході дискусії було підсумовано результати співпраці. Як зазначив Ростислав Замлинський, Львівська ОДА починає закладати в обласних програмах кошти на проведення аналітичних досліджень. Зокрема, 247 тисяч гривень було скеровано на проведення досліджень у рамках програми "Підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2016 рік".

Під час круглого столу йшлося про посилення впливу недержавних аналітичних центрів на формування державної, регіональної політики та покращення ефективності співпраці з органами влади.

Захід приурочено закінченню проектів "Дорожня карта реформ для ГО "Європейський діалог" на 2015-2016 роки", який тривав два роки.

Проект реалізовувався в межах Ініціативи з розвитку аналітичних центрів України, Фонду розвитку аналітичних центрів (TTF) за фінансової підтримки Посольства Швеції в Україні.

comments powered by HyperComments