Мешканців Львівщини запрошують долучитися до обласного місячника озеленення

Понеділок, 13 березня 2017, 18:13
Кожен може подбати про благоустрій поблизу свого помешкання.
Мешканців Львівщини запрошують долучитися до обласного місячника озеленення

Із 13 березня до 13 квітня на Львівщині пройде місячник озеленення, у рамках якого 1 квітня відбудеться загальнообласна толока. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Як зазначили у департаменті екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації, мета заходу — поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів області, створення нових лісових насаджень, очищення водних джерел, збереження природно-заповідних об’єктів, упорядкування сміттєзвалищ, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення.

Кожен мешканець області може долучитись до заходів, прибравши територію біля місця свого проживання, облагородивши її рослинністю чи організувавши невеличку акцію.

Також можна займатись просвітницькою роботою і розповісти дітям про те, як слід піклуватись про природу та чому варто це робити.

Нагадаємо, що на початку місяця, відповідно до розпорядження голови ЛОДА, на Львівщині почали підготовку територій до Великодня.

Раніше “Справжня Варта” повідомляла про плани з озеленення Львова цьогоріч.

comments powered by HyperComments