Лебiдь, рак i Садовий: Саакашвiлi з Гацьком на чаювання з мером Львова на цей раз привезли Гриценка (ФОТО)

Субота, 11 березня 2017, 19:21
Ось у такій компанії мер Львова починає ранок.
Лебiдь, рак i Садовий: Саакашвiлi з Гацьком на чаювання з мером Львова на цей раз привезли Гриценка (ФОТО)

На початку лютого папараці зловили міського голову Львова Андрія Садового разом із головою партії “Демократичний Альянс” Василем Гацьком та колишнім головою Одеської ОДА Міхаїлом Саакашвілі у одній з львівських кав’ярень.

Згодом, на рiчницю Майдану, Саакашвiлi з Гацьком пили чай вже з Гриценком, "згадуючи Майдан, його вимоги і цінності, чим те все завершилося і чому". Домовилися начебто "єднати зусилля, щоб спільно виправляти ситуацію в країні". 

I ось тепер - знову, вже втрьох, приїхали на чаювання до Садового. 

За короткий час свiтлина зiбрала купу репостiв та коментарiв. Користувачі Фейсбуку охоче коментують потенцiйний альянс так званих демократичних сил. Однак для багатьох є незрозумiлим, що у цiй компанii робить мiський очiльник Львова: 

“Які такі хороші люди? Я тільки одного бачу пана Михаіла. Гриценко, який розпродав армію сміттєвого, який планомірно знищує Львів і паразитує на ньому і оцього недопартійного”, - заявив один із користувачів.

“Ну навіщо Міхо взяв до компанії тих двох казнокрадів. Я розумію, що потрібна більша команда, потрібні більші шанси на виборах. Але ж те йому боком вилізе!”, - вважає інший коментатор.

“Ну і дурня. Злодії біля корита. Тому і живемо в лайні, поки є такі “мілки” як ви. Розум є?”, - обурюється інший користувач соцмереж.

comments powered by HyperComments