У міськраді на Львівщині проводять обшуки

Олег Довганик  |  Субота, 11 березня 2017, 12:11
Під час проведення тендеру на закупівлю сміттєвоза Турківською міською радою розікрали пімільйона гривень
У міськраді на Львівщині проводять обшуки

У п'ятницю, 10 березня, протягом усього дня проводились обшуки та вилучення документів у Турківській міській раді. Про це пише Турка - перлина Карпат.

Як повідомляють джерела, слідчі дії проводили працівники прокуратури, поліції та УБЕЗ у Львівській області.

Правоохоронці припускають, що під час проведення тендеру на закупівлю сміттєвоза Турківською міською радою в грудні минулого року відбулось розкрадання бюджетних коштів на суму більш як півмільйона гривень.

За даним фактом уже відкрито кримінальне провадження.

Як стверджують джерела, обшуки проводились відразу декількома групами по декількох об'єктах: у членів тендерної комісії та підприємця Володимира Марковича, який був визнаний переможцем тендеру (в тому числі й у приватних будинках та квартирах).

"Джерело звертає нашу увагу на одну цікаву деталь: завжди у всіх комісіях (як тендерних, так і конкурсних) головою комісій призначався заступник голови міста – Ростислав Набоков", - йдеться у повідомленні.

Поки що жодних коментарів слідчі не дають.

Відреагував на цей факт і голова Львівської ОДА Олег Синютка. У Фейсбуці очільник області написав, що "дуже шкода, що деякі люди "не бачать берега" у своїй захланності".

"Працівники правоохоронних органів проводять обшук у міського голови м.Турка. Підозрюють у тому, що ціна, за яку купили сміттєвоз, завищена в чотири рази. Ніхто нікому не дозволяв красти державні гроші! Ще раз наголошую: незалежно від посади винні будуть покарані", - йдеться у повідомленні голови ОДА. 

Раніше Турківська міська рада закупила сміттєвоз за завищеною ціною - 1 млн 200 тис грн.

comments powered by HyperComments