У Львові збільшується число переповнених смітєєвих майданчиків

Четвер, 9 березня 2017, 22:07
В місті Лева число майданчиків, переповнених сміттям, росте в геометричній прогресії.
У Львові збільшується число переповнених смітєєвих майданчиків

Ще 6-го березня мова йшла про 255 майданчиків, а вже станом на сьогодні цифра зросла до 320 - у всіх шести районах Львова. За словами мера, він кожного дня звертається в державні органи влади щодо теперішньої ситуації, зокрема просить зняти блокаду ТПВ, з якими Львів співпрацював до цього часу, та повернути 50 конфіскованих вантажівок, що вивозили міське сміття.  

"У нас склалось враження, ніби усі стоять осторонь та спостерігають. Видно, така країна у нас, що влада настільки не любить людей, що аж блокує банальний вивіз сміття." , - зазначив Андрій Садовий.

Щодо облаштування нового ТПВ, то міський голова продовжує наголошувати:  

"Якщо влада захоче, щоб ми мали полігон для вивозу сміття - ми його матимемо. Державні інституції володіють всією необхідною інформацією і здатні надати нам усю документацію.  

Пропозиція міста надзвичайно проста і зрозуміла: якщо держава дасть зелене світло, ми готові надати кошти для облаштування полігону для 4 районів області і Львова."

Також, Андрій Садовий вкотре зазначив що не повинен обирати місце знаходження ділянки для полігону.

Нагадаємо, критична ситуація з забрудненням навколишнього середовища, включно з потеплінням, у Львівській області може привести до росту випадків захворювання на інфекційні хвороби, такі як лептоспіроз та хвороба Лайма. 

comments powered by HyperComments