Львівські школярі по-сучасному вшанують Шевченка

Вівторок, 7 березня 2017, 16:46
До Шевченківських днів у Львові запланований ряд заходів.
Львівські школярі по-сучасному вшанують Шевченка

9 березня о 14 годині, у Львові офіційно стартує “Місяць Шевченка”, разом із заходом “Вільний мікрофон. Сучасний Шевченко”. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

“Сучасний Шевченко” відбудеться у Першій Медацітеці міста, де талановиті школярі запрезентують власні вірші на честь Кобзаря.

Цьогоріч Львів також долучиться до всеукраїнського флешмобу “Уклін Тобі, Тарасе”, у ході якого учасники з львівських шкіл записуватимуть на відео декламацію улюблених поезій відомого майстра слова та пензля, і передаватимуть естафету іншим навчальним закладам міста та України. Акцію започатковує Центр дитячої та юнацької творчості у Залізничному районі. Партнерами по флешмобу стануть Волинська (Луцьк) та Луганська (Попасна) області.

У Шевченківському гаю пройде тематичний загальноміський концерт, до якого долучаться творчі колективи Центру “Веселка” та вихованці кобзарської школи із музичними композиціями.

Традиційні заходи пройдуть у всіх школах Львова.

29 березня у Народному музеї Шевченка (Коперника, 17) пройде конкурс, у якому учасники представлятимуть власну поезію. Це й стане завершенням “Місяця Шевченка”.

comments powered by HyperComments