Міністр екології Семерак та львівський хлібзавод (ФОТО)

Вівторок, 7 березня 2017, 18:16
Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак відвідав Львівщину з робочим візитом.
Міністр екології Семерак та львівський хлібзавод (ФОТО)

Сьогодні, 7 березня, міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак відвідав ПАТ "Концерн Хлібпром" Львівський хлібозавод №5. Підприємство обрали пілотним проектом Глобального Екологічного Фонду для стимулювання використання відновлюваної енергії в агро-харчових та інших малих і середніх підприємствах України.

"На цьому львівському підприємстві, яке отримало фінансування від ГЕФ ми бачимо ефективність співпраці влади, громадськості та бізнесу – реалізація комплексу заходів дозволила знизити енергоспоживання на 30%. Сьогодні ми маємо чудову нагоду поділитися досвідом впровадження екологічних проектів серед європейських країн, представники яких присутні тут, а також визначити пріоритети для наступного циклу проектів, які плануємо впроваджувати найближчим часом". - зазначив Остап Семерак", - зазначив міністр. 

Головною метою проекту є зниження впливу шкідливих викидів від спалювання природного газу, зниження температури відпрацьованих газів і впливу "парникового ефекту" на навколишнє середовище.

Додамо, що хлібзавод не єдине місце, яке відвідав Остап Семерак на Львівщині:  в рамках візиту міністр виступив на розширеному семінарі Глобального екологічного фонду для країн Східної Європи.

comments powered by HyperComments