На автодорогах Львівщини заплановано багато змін

Вівторок, 7 березня 2017, 15:13
Облрада виділить 20 мільйонів на організацію безпеки.
На автодорогах Львівщини заплановано багато змін

7 березня на сесії Львівської облради затвердила зміни до програми з організації безпеки дорожнього руху на автодорогах та у населених пунктах області. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

За словами голови Львівської ОДА Олега Синютки, таку комплексну програму було прийнято вперше у сфері дорожньої безпеки. Особливої уваги заслуговує превенція руйнування доріг, завдяки встановлення додаткових ГВК.

Як розповів на сесії відповідальний посадовець ЛОДА Роман Кокотайло, зміни до програми передбачають забезпечення у населених пунктах області 150 освітлених пішохідних переходів на дорогах загального користування (16 мільйонів), облаштування відеонагляду у шести місцях із піковим числом дорожньо-транспортних пригод (2 мільйони) та обладнають кілька габаритно-вагових комплексів (2 мільйони).

Нагадаємо, під час свого звіту директор департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло розповів про досягнення та плани розвитку Львівщини.

Закуплені минулоріч ГВК допомагають поліцейським контролювати вантажний транспорт на Львівщині.

Раніше “Справжня Варта” повідомляла про відкриття пересувних габаритно-вагових комплексів у Львівській області.

comments powered by HyperComments