У Львові активісти пікетують суд: справа забудови парку "Знесіння" набирає обертів (ФОТО)

Юлія Субота  |  Понеділок, 6 березня 2017, 16:54
Активісти проти скандальної забудови у парку "Знесіння".
У Львові активісти пікетують суд: справа забудови парку "Знесіння" набирає обертів (ФОТО)

Сьогодні, 6 березня, під час засідання Господарського суду Львівської області, що на вул. Личаківська, 128, львів`яни з активною громадською позицією прийшли на пікет щодо скандальної забудови у парку "Знесіння". 

Активісти прийшли до суду із мотиваційними плакатами, аби не дати  будівельним фірмам «АрхіБуд» та «Будінвест» продовжити забудову природо-охоронної зони, яка також є історичним середовищем Львова та територією під охороною ЮНЕСКО.

"Я прийшла, аби висловити свій протест проти незаконної забудови. Всі ми тут боремось за збереження парку "Знесіння" у такому вигляді як він був і є. Насправді це має дуже важливим для кожного львів`янина, адже треба берегти наше місто. Кожен має захищати його так як він може, бо все залежить від нас", - розповіла "Справжній Варті" художниця Оксана Тригуб. 

Усі пікетувальники налаштовані рішуче й вимагають чесного суду та справедливих рішень щодо повернення території парку у її колишню форму. 

Додамо, ще 8 листопада минулого року на вул. Довбуша, 15, розпочали будівельні роботи. Однак, як повідомляють у міській Інспекції ДАБК, жодних дозволів на початок будівельних робіт не видавали. 

 

 

comments powered by HyperComments