У Львові проведуть відкритий захист молодіжних проектів

П'ятниця, 3 березня 2017, 19:39
Здійснять тест-драйв конкурсних проектів громадських організацій.
У Львові проведуть відкритий захист молодіжних проектів

9 березня, о 10 годині, у Львівській облдержадміністрації (м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 412) відбудеться відкритий захист конкурсних пропозицій молодіжних проектів. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Спробують свої сили на конкурсі 90 проектів, поданих представниками інститутів громадянського суспільства. 

Захід організовує Західноукраїнське представництво Міжнародного фонду "Відродження", а також департамент внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації.

Заявку на участь слід подати до 12 години 7 березня за посиланням.

Нагадаємо, департамент внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА оголосив конкурс на кращі проекти від ГО та творчих спілок на здійснення діяльності у сфері культури, аналітики,  економіки та протидії корупції.

Кращі проекти будуть підтримані на 75% з бюджетних коштів (на суму в межах 25 — 50 тисяч гривень), в тому числі нематеріальними ресурсами (техніка, приміщення та ін).

Як повідомлялося раніше, конкурс проходить у кілька етапів: 1) оцінка конкурсних пропозицій за відповідністю обласній програмі “Молодь Львівщини” 2016-2020 та обласному рівню реалізації, 2) відкритий захист проектів, 3) індивідуальне оцінювання проектів конкурсною комісією за критеріями відповідності меті проекту, реалістичності досягнення, значущості очікуваних результатів, ефективності використання бюджетних коштів, рівень кадрового та іншого забезпечення.

comments powered by HyperComments