У Шевченківському районі урочисто відкриють новий спортмайданчик

П'ятниця, 3 березня 2017, 13:44
Облаштована територія для здорового відпочинку розташована на вул. Кошиця, 4.
У Шевченківському районі урочисто відкриють новий спортмайданчик

5 березня, о 14 год, мешканці вулиці Кошиця та прилеглих, зможуть взяти участь у відкритті міського спортмайданчика. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

Майданчик, за який відповідає ЛКП “Спортресурс”, був тотально відремонтований на загальну суму 1 мільйон 250 тисяч гривень.

Місцеві мешканці зможуть оцінити нове міні-футбольне поле та комплекс тренажерів. Уся ділянка обгороджена і облагороджена штучною травою.

Як зазначив директор ЛКП “Спортресурс” Ігор Самотій, із ремонтом спортмайданчиків у Львові, сподіваються створити для львів’ян додаткові умови для розвитку фізичного здоров’я і культури, також спорту.

На великих  майданчиках працюватиме адміністратор, який спостерігатиме за порядком, організовуватиме цікаві заходи спортивного характеру для дітей і дорослих та навіть сімей.

Традиційно, під час відкриття майданчика на вул. Кошиця, відбудеться дружній чемпіонат з міні-футболу.

З 6 березня майданчик запрацює офіційно: щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці з 15 до 18 години тут працюватиме безкоштовна секція з футболу для дітей, під егідою професійного тренера “Дитячих Клубів Шевченківського району” Віктора Крижановського.

Цьогоріч також планують здійснити капітальний ремонт на дитячих і спортивних майданчиках на таких вулицях: просп. Чорновола, 45; вул. Винниченка, 4; Чорномрська, 12; М. Вовчка, 3  та на Й. Сліпого, 33.

comments powered by HyperComments