Садового знову блокують: "Машини зі сміттям не мають права затримувати"

Олег Довганик  |  Четвер, 2 березня 2017, 13:26
Львівські депутати знову перенесли розгляд питання про звіт "Львівспецкомунтрансу".
Садового знову блокують: "Машини зі сміттям не мають права затримувати"

Сьогодні, 2 березня, мер Львова Андрій Садовий повідомив, що директор "Львівспецкомунтрансу" Тарас Стефанишин зараз перебуває у Києві.

Садовий наголосив, що машини та сміттям продовжують незаконно затримувати по всій країні. Директор департаменту ЖКГ  Сергій Бабак повідомив, що за останній тиждень по Україні затримано 18 вантажівок із львівським сміттям.

Бабак на брифінгу додав, що машини за попередньою домовленістю везли сміття на полігони, але поліція зупиняє машини і відправляє машини на штрафмайданчики. Він резюмував, що якщо влада не допомагає, то хоча б не заважала. Додав, що є переповнені майданчики у Львові на день два, але поки що ситуація із вивозом сміття не критична.

Садовий додав, що Львів надалі перебуває у жорсткій блокаді від полігонів по всій Україні. Садовий вдруге наголосив, що така блокада є незаконною.

Проте, на пропозицію керівника фракції БПП Адамика це питання знову перенесли до того часу, поки перед депутатами зможе виступити директор "Львівспецкомунтрансу" Тарас Стефанишин.

 

comments powered by HyperComments