Компанії Львівщини збираються боротись із проблемою безробіття молоді

Четвер, 2 березня 2017, 14:52
У ході міжнародної конференції у Львові, бізнесмени підпишуть Пакт заради молоді.
Компанії Львівщини збираються боротись із проблемою безробіття молоді

22 березня у Львові пройде ІІІ Міжнародна конференція “Соціальна відповідальність бізнесу”, у ході якої учасникам-бізнесменам запропонують приєднатись до підписання Українського пакту заради молоді 2020 – документу, який має на меті побороти проблему безробіття молоді та пропонує високоякісне стажування. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

“Соціальне підприємництво може мати різні моделі, проте всіх їх об’єднує одне: підхід до бізнесу, де підприємці орієнтуються не на отримання прибутку, а на соціальну віддачу. Підприємці хочуть зробити світ кращим, впроваджують нові підходи вирішення соціальних проблем. Якість продукту – є одним із них”, - зазначили організатори заходу.

Підписанти Пакту сприяють обміну кращими практиками співпраці бізнесу та освітніх закладів, спільно працюють над визначенням потреб у знаннях та навичках молоді, а також розробляють нові довгострокові програми та запроваджують програми навчання soft-skills.

Львівська облдержадміністрація разом з іншими небайдужими компаніями Львівщини приєднались до Пакту у 2016 році.

Усіх зацікавлених у підписанні документу просять заповнити аплікаційну форму і надіслати на електронну адресу [email protected].

Попередня дата підписання Пакту – 22 березня о 12:00 - 12:30 год у Палаці Потоцьких.

comments powered by HyperComments