Заява на звільнення — найкраще, що зробив Щир для львівського транспорту, - Веремчук

Четвер, 2 березня 2017, 12:52
Керівник управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Віктор Щир написав заяву на звільнення.
Заява на звільнення — найкраще, що зробив Щир для львівського транспорту, - Веремчук

1 березня, уже екс-очільник управління міського транспорту та зв’язку Віктор Щир заявив, що не має наміру продовжувати свій контракт і працювати у міськраді надалі не планує. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу “Народного контролю”.

Як прокоментував ситуацію депутат Львівської міськради Валерій Веремчук, депутати фракції «Народний контроль» неодноразово вимагали звільнення Щира через бездіяльність та невідповідність посаді:

“За майже три роки, що Віктор Щир очолював управління, якість пасажирських перевезень у Львові не те, що не покращилася, а погіршилася в рази. Правила гри на цьому ринку диктувало не керівництво міста і львів’яни, а перевізники, які через повну безкарність дозволяли іноді повний саботаж”, – написав у себе на сторінці у Facebook Валерій Веремчук.

Зокрема, він нагадав про саботаж перевізників у січні, коли в окремі дні на рейси не виходили до 80% автобусів, відсутність маршрутів у мікрорайони як Рясне (попри численні запити і звернення), та провальний конкурс на пасажирські перевезення у Львові, який уже обріс кримінальними справами та судовими позовами.

comments powered by HyperComments