До суду скерували протоколи щодо корупційних дій директора дочірнього підприємства ЛГП “Галсільліс”

Четвер, 2 березня 2017, 11:31
Ведеться досудове розслідування, щодо законності договорів та виплат з рахунку дочірнього підприємства.
До суду скерували протоколи щодо корупційних дій директора дочірнього підприємства ЛГП “Галсільліс”

Днями, працівники прокуратури Львівської області, на підставі публікацій у засобах масової інформації перевірили викладені журналістами факти щодо здійснення корупційних дій вказаного чиновника. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу прокуратури Львівської області.

Результати перевірки підтвердили факти: директор дочірнього підприємства ЛГП «Галсільліс» упродовж 2015-2016 років в умовах конфлікту інтересів укладав договори підряду на проведення лісозаготівельних робіт з приватним підприємством, до складу засновників якого він входив.

На згаданого посадовця складено відповідні протоколи (за ч.ч.1, 2 ст.172-7 КУпАП), які скеровано на розгляд у Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області. Розгляд справи судом забезпечуватиме Дрогобицька місцева прокуратура.

Також ведеться досудове розслідування за фактом зловживання службовим становищем (ч.2.ст.364 ККУ), у ході якого перевіряють законність укладення вказаних договорів та грошових виплат із рахунку вказаного підприємства.

Нагадаємо, нещодавно у Львівській облраді визначились із рекомендованою кандидатурою на посаду директора “Галсільлісу”.

comments powered by HyperComments