Львівські депутати розкритикували роботу чиновника Садового

Олег Довганик  |  Середа, 1 березня 2017, 16:50
Валерій Веремчук вважає, що місту не стає гірше від звільнення Щира із посади начальника управління транспорту
Львівські депутати розкритикували роботу чиновника Садового

«Краще пізно, ніж ніколи… Це якщо коротко прокоментувати звільнення пана Щира з посади керівника транспортного управління Львова». Про це у Фейсбуці пише депутат Львівської міської ради Валерій Веремчук.

«Насправді, нагадаю, що депутати нашої фракції «Народний контроль» від початку каденції не раз і не два вимагали відставки-звільнення цього чиновника. Причина – повна бездіяльність та невідповідність посаді. За майже три роки, що Віктор Щир очолював управління, якість пасажирських перевезень у Львові не те, що не покращилася, а погіршилася в рази. Правила гри на цьому ринку диктувало не керівництво міста і львів’яни, а перевізники, які через повну безкарність дозволяли іноді повний саботаж», - відзначає Веремчук.

По приклади не потрібно далеко ходити – згадаймо січень, коли в окремі дні на рейси не виходили до 80% автобусів.

«Також, попри численні запити, звернення так і не були напрацьовані маршрути у такі мікрорайони як Рясне. Вінцем же діяльності пана Щира можна назвати організацію нинішнього конкурсу на пасажирські перевезення у Львові, який має усі шанси не відбутися через кримінальні справи, судові позови!», - написав Веремчук.

Врешті умови у конкурсі прописані таким чином, що знову грають на руку лише перевізникам – великі лоти, безкарність за порушення умов договору тощо. І все це – відповідальність чиновників транспортного управління.
«Своє звільнення пан Щир пояснює станом здоров’я. Що ж, направду, щиро зичу Вам міцних сил і наснаги. Але… Місту буде краще без вашої транспортної діяльності.  Водночас хочу побажати наразі в. о. керівника управління Олезі Партиці не повторювати помилок свого попередника – і таки чути громаду, рекомендації зі сторони, та діяти в інтересах громади Львова, а не «бідних» перевізників», - написав Веремчук.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що начальник управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Віктор Щир написав заяву на звільнення.

 

comments powered by HyperComments