Спірну ділянку з-під забудови на розі Варшавської-Соснової передадуть на баланс ЛМР

Середа, 1 березня 2017, 15:33
Натомість, забудовник може отримати ділянку на вул. Під Голоском.
Спірну ділянку з-під забудови на розі Варшавської-Соснової передадуть на баланс ЛМР

Нещодавно до Львівської міської ради звернулось Львівське обласне кооперативне міжгосподарське об'єднання по агропромисловому будівництву «Львівоблагропромбуд», щоб розірвати договір оренди, відмовитись від земельної ділянки та передати її місту. Натомість «Львівоблагропромбуду» мають виділити земельну ділянку на вул. Під Голоском. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

Як йдеться у заяві «Львівоблагропромбуду», після прийняття відповідної ухвали зі сторони міськради про передачу їм ділянки на вул. Під Голоском (напроти будинку №19), об’єднання зобов’язується зарити котлован на Варшавській, здійснити там благоустрій і повернути місту.

Нагадаємо, на розі Варшавська-Соснова мав з’явитися новий житловий будинок, втім у грудні минулого року виконком ЛМР скасував дозвіл на забудову, оскільки забудовник мав дозвіл на зведення триповерхового будинку, а на сайті зареєстрував багатоквартирний будинок у ЖК “Оранж”. Проти забудови неодноразово виступали мешканці району.

 

comments powered by HyperComments