Кошти від приватизації об’єктів комунальної власності у Львові планують скерувати на медицину

Середа, 1 березня 2017, 12:31
Частину з вилучених коштів пропонують скерувати на реконструкцію Львівського обласного перинатального центру.
Кошти від приватизації об’єктів комунальної власності у Львові планують скерувати на медицину

Днями, профільна комісія Львівської облради обговорила ряд об’єктів комунальної власності, які пропонуються виставити на продаж. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу Львівської обласної ради.

На думку членів комісії з питань комунального майна та приватизації, комунальні приміщення повинні використовуватись ефективно, в іншому разі їх слід дорого продати, а вилучені кошти інвестувати у соціальну сферу чи в охорону здоров’я.

Як приклад, Володимир Гірняк, навів приміщення колишньої друкарні на вул. Пекарській, 11 та приміщення фтизіопульмонології на вул. Лемківській, 24, Личаківській, 233 та на Устияновича, 14, які, згідно з висновком департаменту охорони здоров’я, зараз проходять процес реорганізації.

“Для реконструкції Перинатального центру потрібно велику суму коштів. Дане приміщення, за попередніми оцінками, вартує близько 50 млн грн. Ми попередньо говорили з представниками трудового колективу і прийняли спільне рішення, аби 50% із виручених грошей, скерувати на реконструкцію.  Решта піде у бюджет розвитку Львівської області”,  - зазначив Володимир Гірняк.

comments powered by HyperComments