З мешканцями вул. Тернопільської проведуть повторну зустріч щодо питання зупинки громадського транспорту

Четвер, 23 лютого 2017, 14:29
Про це заявив міський голова Львова Андрій Садовий під час робочого візиту на нову амбулаторію сімейної медицини.
З мешканцями вул. Тернопільської проведуть повторну зустріч щодо питання зупинки громадського транспорту

22 лютого у Львові відбулось відкриття нової амбулаторії сімейної медицини на вулиці Тернопільській, яке відвідав мер Львова Андрій Садовий. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.
Під час зустрічі, зокрема, обговорили можливість повторної зустрічі щодо технічної можливості облаштування додаткової зупинки громадського транспорту на трамвайному маршруті №8.

“Однозначно, що закуповуючи зараз новий транспорт ми будемо коригувати нашу транспорту схему. Більша кількість автобусів дасть можливість нам дати більш оптимальний час, і опрацювати самі маршрути, що потребують змін. Були зауваження мешканців щодо зупинки трамваю, але є проблематика профільного інституту, який робив цей проект. Ми домовились, що ще раз буде зустріч активістів з керівництвом інституту, щоб разом попрацювати”, - сказав Андрій Садовий.

“Фахівці мене переконують, що зупинку не можливо там облаштувати, у зв’язку з великим ухилом, який є. Ще раз зберемось всі разом, щоб мати одностайну і єдину позицію”, - додав мер Львова.

comments powered by HyperComments