До Львова завітала Надзвичайний і Повноважний Посол Словенії в Україні Наташа Прах

Середа, 22 лютого 2017, 23:32
З іноземною гостею зустрівся міський голова Андрій Садовий.
До Львова завітала Надзвичайний і Повноважний Посол Словенії в Україні Наташа Прах

22 лютого, у Львові відбулась зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом Словенії в Україні Наташею Прах. Про це “Справжній Варті” повідомили у прес-службі ЛМР.

Під час зустрічі обговорили ключові теми майбутньої поїздки львівської делегації в столицю Словенії – місто Люблян. Зокрема, вивчення стратегії міста у поводженні з твердими побутовими відходами та налагодження співпраці у проведені спільних культурних заходів. Також обговорили політичну ситуацію в Україні. 

«Коли б я не була тут, то напевно, не могла б чітко і правильно зрозуміти ту ситуацію, в якій зараз перебуває Україна. Це воєнні дії, окупація Криму. Наш президент називає речі своїми іменами. Дякую, що ви знайшли час для нашої зустрічі. Будемо спільно планувати вашу поїздку до Любляни і теми, які ви хочете обговорити», - сказала Наташа Прах.

«Дійсно ваша країна підтримує хороші відносини з Україною. Ваш президент демонструє хороше ставлення до нас. Тому будемо рухатися далі та думати, що можемо робити і чим бути корисні одні одним», – зрезюмував міський голова Андрій Садовий.

Довідка
Наташа Прах, Надзвичайний та Повноважний Посол Словенії в Україні, народилась 8 лютого 1970 року в місті Крань, Словенія.
З вересня 2014 року — Надзвичайний і Повноважний Посол Словенії в Україні.

comments powered by HyperComments