Депутати Львівської облради розглянуть на сесії програму підтримки військових

Середа, 22 лютого 2017, 19:37
Йдеться про сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань.
Депутати Львівської облради розглянуть на сесії програму підтримки військових

22 лютого, комісія з питань законності, правоохоронної діяльності, дотримання прав людини та військових проблем обласної ради розглянула та погодила спрямування коштів на фінансування чотирьох обласних програм. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу Львівської облради.

Зокрема, йдеться про Програму сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівської області, програму протидії тероризму у Львівській області на 2017 рік, Обласну цільову програму профілактики та протидії злочинності у Львівській області «Безпечна Львівщина» й Програму підтримки установ виконання покарань Львівської області на 2017 рік. 

Окрім того, на комісії визначили напрямки фінансування у 2017 році для комплексної програми цивільного захисту населення і територій Львівської області від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

Відтак, ці програми винесуть на розгляд сесії Львівської обласної ради.

Під час засідання члени комісії також заслухали звіти про виконання обласних програм за 2016 рік, а також проект плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Львівської області.

comments powered by HyperComments