Громадськість у Львові відзначила 125-річчя від Дня народження Йосифа Сліпого

Понеділок, 20 лютого 2017, 15:31
Захід відбувся у Архикатедральному Соборі Святого Юра.
Громадськість у Львові відзначила 125-річчя від Дня народження Йосифа Сліпого

У неділю, 19 лютого, у Львові Урочистою академією відзначили 125-річчя від Дня народження Патріярха Йосифа Сліпого. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу Львівської облради.

Подія відбулася за участі митрополита Ігоря Возьняка, духовенства, заступника голови Львівської обласної ради Володимира Гірняка, заступника голови ЛОДА Ростислава Замлинського, громадськості.

«Днями минуло 125 років від Дня народження Йосифа Сліпого. Це людина – яскравий приклад віри в Бога, приклад любові один до одного, приклад вміння творити добро. Йосиф Сліпий очолив нашу Церкву у дуже важкий час. Це людина, яка зробила дуже багато для нас з вами. Наша щира подяка Йому за Його християнську науку», - зазначив Володимир Гірняк. 

Під час Урочистої академії мистецьку програму виконали солісти, хор та оркестр Заслуженої академічної капели України «Трембіта». Диригент – Микола Кулик, поетичне слово – Марія Христинич, автор проекту – Михайло Перун.

Варто зазначити, що сьогодні минає 15 років з Дня Єпископської Хіротонії Ігоря Возьняка. Принагідно, від імені Львівської обласної ради Володимир Гірняк привітав Митрополита з цією подією.

comments powered by HyperComments