Львівський історичний музей співпрацюватиме з Національним історичним музеєм Республіки Білорусь

Субота, 18 лютого 2017, 21:26
Документ передбачає реалізацію спільних проектів, виставок та культурних подій.
Львівський історичний музей співпрацюватиме з Національним історичним музеєм Республіки Білорусь

Днями, у Львівському історичному музеї (площа Ринок, 6) відбулось підписання Угоди про співпрацю між Львівським історичним музеєм та Національним історичним музеєм Республіки Білорусь. Про це повідомляє “Справжня Варта” з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Угоду підписали директор Львівського історичного музею Роман Чмелик та директор Національного історичного музею Республіки Білорусь Олег Рижков.

Під час зустрічі заступник голови Львівської облдержадміністрації Оксана Стоколос-Ворончук, директор департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОДА Христина Берговська та заступник міністра культури Білорусі Василь Чернік також розглянули питання активізації співпраці між українськими та білоруськими музеями.

"У нас є багато завдань і сподівань стосовно цієї міжнародної співпраці. Не потрібно чекати, що країна зробить для тебе, треба самим змінювати країну на краще. А культурний місток між Україною і Білоруссю – зерно, яке проростатиме плідною співпрацею між нашими країнами у різних сферах", - зазначила Оксана Стоколос-Ворончук.

Нагадаємо, нещодавно у Львівській ОДА обговорили участь колективів Львівщини у білоруських фестивалях та реалізацію спільних українсько-білоруських мистецьких проектів.

comments powered by HyperComments