Мешканців Львівщини запрошують на спільне сходження на гору Камула

Субота, 18 лютого 2017, 15:31
Як вважають в управлінні туризму та курортів ЛОДА, тенденція активного і здорового відпочинку на Львівщині завжди була і залишатиметься в тренді.
Мешканців Львівщини запрошують на спільне сходження на гору Камула

У суботу, 25 лютого, в селі Звенигород Пустомитівського району відбудеться одноденна зимова мандрівка із відвідуванням музею історії давньоруського міста Звенигород та прогулянки екологічною стежкою на г. Камула. Про це “Справжній Варті” повідомили у прес-службі ЛОДА.

“Неймовірно красивий краєвид, прогулянка екологічною стежкою та буковий ліс довкола – такого не можна проґавити. Програма сходження передбачає, серед іншого, відвідування музею історії давньоруського городища Звенигород", - розповіла начальник управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Наталя Табака.

До слова, гора Камула (471 м) знаходиться всього за 40 км від міста Лева. Це давня пам’ятка природи і найвища вершина Подільської височини. Увесь маршрут – легкий, із загальною протяжністю 2,2 км.
Про безпеку учасників заходу дбатимуть професійні гіди-провідники АГП "Ровінь" та Гірська оперативно-рятувальна служба.

Організатор сходження на гору – управління туризму та курортів облдержадміністрації спільно з туристичним клубом імені Дем`яновича та туристичним клубом "Росинка" за підтримки департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку ЛОДА.

Виїзд зі Львова до села Звенигород о 9:00 год. від Львівської ОДА (вул. Винниченка, 18). 

Усім охочим здійснити сходження необхідно попередньо зареєструватися за посиланням.  Кількість місць обмежена. Додаткова інформація за тел.: (067) 6728844.

Нагадаємо, на Львівщині представили календар активного відпочинку.

comments powered by HyperComments