У Лондоні, з нагоди 125-річчя від Дня народження Йосифа Сліпого, виступили музиканти зі Львова

Середа, 15 лютого 2017, 21:31
Концерти відбулися за участі вокального ансамблю "Калофонія" Львівської обласної філармонії.
У Лондоні, з нагоди 125-річчя від Дня народження Йосифа Сліпого, виступили музиканти зі Львова

Днями в Українській католицькій єпархії Пресвятої Родини у Лондоні відбулися концерти духовної музики та творів українських композиторів XVIII-ХХ століття, приурочені 125-річчю від Дня народження патріарха Йосифа Сліпого. Про це “Справжній Варті” повідомили у прес-службі ЛОДА.

"Дні культури мали на меті представлення культурно-мистецького потенціалу Львівської області Британській аудиторії, зокрема, презентацію кращих музичних та мистецьких здобутків українських музикантів. Концерти відбулися за участі вокального ансамблю "Калофонія" Львівської обласної філармонії та зібрали сотні відвідувачів", - розповіла директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації, Христина Береговська.

Нагадаємо, минулого року у 12-ти країнах світу мистецькі діячі Львівщини презентували 18  проектів задля популяризації культури області за кордоном. Відбулися різноманітні виставки, зокрема сучасного українського мистецтва (перформанс, інсталяція, візуальне мистецтво), виступи музичних, хореографічних, театральних колективів, гуртів та окремих виконавців, демонстрація сучасного українського кіно та дитячої анімації, а також презентація літературних творів та тематичні наукові конференції.

comments powered by HyperComments