У Львові проводитимуться навчання для вчителів інформатики

Середа, 15 лютого 2017, 17:52
Освітні заходи здійснюватимуться раз в місяць для вчителів інформатики у 20 школах міста Львова, де є мультиборди, і ще у 20 школах, куди їх закуплять.
У Львові проводитимуться навчання для вчителів інформатики

16 лютого, у Львові, в приміщенні SoftServe (Садова, 2а) відбудеться конференція щодо творення освіти майбутнього - «Е-освіта». Навчання проводитимуться раз в місяць для вчителів інформатики у 20 школах міста Львова, де є мультиборди, і ще у 20 школах, куди їх закуплять. Про це “Справжній Варті” повідомили у прес-службі міськради.

Конференція триватиме з 09:30 до 14:00 та ставить перед собою наступні завдання:

- дати учасникам розуміння тенденцій розвитку освіти, показати можливість безпосередньої участі кожного вчителя у творенні простору е-освіти у житті міста Львова та в Україні в цілому,
- дати кожному учаснику конференції інструменти для пошуку, створення та використання е-технологій у навчально-виховному процесі,
- залучити вчителів до подальшого впровадження технологічних рішень у кожній школі міста.

Мета цієї конференції - закласти підґрунтя для якісно нового підходу до поняття освіти: як до процесу гнучкого, адаптивного, сучасного та інноваційного.

У конференції візьмуть участь чиновники та вчителі, що активно застосовують інформаційні технології в навчальному процесі; представники ІТ галузі та громадських організацій.

Конференція передбачає максимально насичені інформацією, мотивуючі та інтерактивні виступи; дискусійну панель, взаємний обмін досвідом і знайомства.

comments powered by HyperComments