Львівщину представлять на престижному кінофестивалі у столиці Німеччини

Середа, 15 лютого 2017, 16:21
На Берлінале представлять Ukrainian Film Corner з каталогом українських фільмів 2016-2017 років.
Львівщину представлять на престижному кінофестивалі у столиці Німеччини

У четвер, 16 лютого, у рамках 67-го міжнародного кінофестивалю Берлінале у столиці Німеччини на українському стенді відбудеться презентація Львівщини, як майданчика для міжнародного кіновиробництва. Про це “Справжній Варті” повідомили у прес-службі ЛОДА.

У рамках Міжнародного кіноринку представлено український стенд – Ukrainian Film Corner "Ukraine is Your Destination", де можна буде знайти каталог "Українські фільми 2016-2017", виданий Асоціацією кіноіндустрії України на замовлення Державного агентства України з питань кіно. Тут зібрана уся інформація про найновіші українські роботи в сфері кіновиробництва.

За словами директора департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської обласної державної адміністрації Поліни Лі, окрім цього, на українському стенді представлено локейшн-гайд Львівщиною, який був виготовлений для кінофестивалю.

"Каталог та інші презентаційні матеріали поширюватимуться серед спеціалістів світової кіноіндустрії, що сприятиме промоції українського кіно закордоном", - зауважила вона.

Слід зауважити, що цієї весни запланований промо-тур Львівщиною для продюсерів фільмів та власників компаній – тих працівників кіноіндустрії, які приймають рішення про вибір локацій для зйомок.

Український стенд на кіноринку 67-го Берлінського кінофестивалю організовується Державним агентством України з питань кіно спільно з Благодійним фондом Ігоря Янковського "Ініціатива заради майбутнього" та ГС "Асоціація кіноіндустрії України".

comments powered by HyperComments