AIESEC проведе у Львові проект для дітей та молоді «KIDS` POWER»

Вівторок, 14 лютого 2017, 11:33
Міжнародна організація AIESEC проводить в Україні проект «KIDS` POWER», що дає змогу дітям отримати неймовірний досвід, побувати в міжкультурному середовищі та покращити рівень володіння англійської мови, не покидаючи рідні містечка.
AIESEC проведе у Львові проект для дітей та молоді «KIDS` POWER»

У Львові проект триватиме з 17 по 19 лютого. Запрошують учнів старших класів та всіх охочих до участі. Про це “Справжній Варті” повідомили у прес-службі ЛМР.

«KIDS` POWER» – проект, який направлений на розвиток дітей із невеличких міст Львівської області. У проекті беруть участь 7 іноземних стажерів, зокрема з Китаю, Єгипту та Туреччини. Упродовж 4 тижнів волонтери перебуватимуть у трьох містах: Стрий, Сколе та Дрогобич, де викладають для дітей програму розвитку лідерства.  А вже з 17 по 19 лютого проект реалізовуватиметься у Львові.

Для повнішого досягнення цієї цілі організатори запланували інформаційні та цікаві семінари, що проводитимуться по вихідних від спікерів організації AIESEC, а також інших організацій, таких як: CACTUS, ФРІ, Львівський обласний учнівський парламент та інші.

Зокрема, 17 лютого діти старших класів матимуть змогу познайомитись з культурою різних країн та поспілкуватись з іноземними волонтерами. 18 та 19 лютого проводитимуться тренінги на актуальні та розвиткові теми.Говоритимуть про лідерство, громадську активність, тайм-менеджмент, ефективну комунікацію.

Заходи відбуватимуться у Львівському обласному молодіжному центрі (вул. Винниченка 12). 17 лютого – о 15:00, 18 лютого – о 10:30, 19 лютого – о 12:30. Вхід вільний. Реєструйся – ТУТ.

comments powered by HyperComments