“Власник магазину в радіусі 10 метрів повинен тримати територію в порядку, щоб вона була чиста”, - Садовий про прибирання снігу у Львові

П'ятниця, 10 лютого 2017, 23:22
Міський голова Львова наголосив, що з 2011 року в місті діє відповідна ухвала «Про Правила благоустрою м. Львова».
“Власник магазину в радіусі 10 метрів повинен тримати територію в порядку, щоб вона була чиста”, - Садовий про прибирання снігу у Львові

10 лютого, під час засідання виконавчого комітету ЛМР мер міста Андрій Садовий прокоментував депутатський запит (оголошений під час сесії міськради 9 лютого)  щодо організації прибирання у Львові. Про це “Справжній Варті” повідомили у прес-службі ЛМР.

“Ще з 2011 року у Львові діє ухвала, в якій чітко прописано деталі прибирання території біля закладів торгівлі та громадського харчування. А саме: якщо є магазин, то власник магазину в радіусі 10 метрів повинен тримати територію в порядку, щоб вона була чиста. Це є нормальна світова практика, де власники будинків, власник кафе, власник магазину прибирає біля себе територію”, - зазначив Андрій Садовий.

Мер Львова також вважає за потрібне доручити керівникам районних адміністрацій провести відповідні розмови з власниками торгових комплексів, кафе, магазинів тощо.

“Коли випадає за один день двотижнева норма снігу, то всі разом мають долучатись і наводити порядок”, - сказав очільник Львова.

Як зазначили у міськраді, в ухвалі «Про Правила благоустрою м. Львова» № 376 від 21 квітня 2011 року у розділі «Вимоги до утримання будівель і споруд інженерного захисту території» у пункті 4.2.4. визначено деталі прибирання території біля закладів торгівля та громадського харчування. З повним текстом ухвали можна ознайомитись тут.

comments powered by HyperComments