Бiлецький - Садовому: Припинiть тероризувати львів’ян та всю Україну сміттям. У тому числі – політичним!

Юлія Субота  |  Четвер, 9 лютого 2017, 21:19
Андрій Білецький відповів меру Львова на його заяву щодо дислокації пікетувальників ратуші.
Бiлецький - Садовому: Припинiть тероризувати львів’ян та всю Україну сміттям. У тому числі – політичним!

Сьогодні вранці під час сесії Львівської міської ради під її стінами відбулось відразу декілька пікетів, зокрема, громадські активісти вимагали від влади припинити приймати рішення по врегулюванню сміттєвої проблеми міста без врахування думки громадян.

"Ми стоїмо тут на сторожі вирішення сміттєвої проблеми міста. У нас хочуть зробити 5 сміттярок, а це є повністю нелегально й не погоджено з мешканцями. Ми вимагаємо діалогу з головами усіх фракцій, а представникам громадськості провинні дати слово на сесії міської ради. Також в останню ухвалу по сміттю повинна бути внесена поправка, що повинні припинитись будь-які роботи по будівництву сміттєсортувальних ліній, допоки всі вони не будуть погоджені зі всіма інспекціями.  Якщо ні - будемо оскаржувати ухвалу в суді й діяти більш радикально", - розповів "Справжній Варті" заступник голови Національного корпусу Львівщини Святослав Сірий.

 

Проте, мер міста Андрій Садовий не розділив такого бачення активістів й у зверненні до учасників акції під стінами ратуші поцікавився у активістів "Національного Корпусу" та ветеранів "Азова", які є членами однойменного Цивільного Корпусу (громадської організації, - прим. ред.) чому вони зараз не у зоні бойових дій. 

У відповідь на таку заяву Садового командир полку "Азов" Національної гвардії України Андрій Білецький опублікував у своєму блозі наступне:  

 

ВІДПОВІДЬ АНДРІЮ САДОВОМУ

Шановний Андрію Івановичу!

Категорично впевнений у тому, що міському голові Львова час припинити тероризувати львів’ян та всю Україну сміттям. У тому числі – політичним. Перетворювати всю країну в заручника власної безгосподарності – ницо.

Всупереч Вашим звинуваченням, військовослужбовці ОЗСП АЗОВ не брали участі у пікетуванні Львівської міської ради, але активісти політичної партії Національний Корпус підтримували та підтримують право львів'ян жити в чистому та безпечному місті.

Чудово, що Ви порахували відстань від Львова до Маріуполя, який ми захищали навесні 2014 року, у той час як Ви виступали у Львові з панікерськими відеозверненнями, стверджуючи, що “Україна програла війну”. Так само було б добре обчислити відстань, яка віддаляє Вас від українських десантників, що загинули над луганським аеропортом у той час, як Ви зі своїм приятелем, московським олігархом Фрідманом, джазували на фестивалі “Alfa Jazz”.


Андрій Білецький

comments powered by HyperComments